ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische therapie

Energetische Therapie

 

Wanneer je emoties, trauma, gebeurtenissen gaat wegstoppen zet het dus letterlijk vast in je lichaam. Emotions = energy in motions. Energie in beweging, maar wanneer ze niet doorvoeld worden, stagneert die energie. Er ontstaan blokkades in je energiesysteem. Dit gaat gepaard met emoties die opgeslagen worden in onze organen. Je hele systeem functioneert dan niet meer zoals het zou moeten zijn met als gevolg ziekten.

Tijdens de healing stem ik af op jouw energiestroom en voel wat op dat moment nodig is. Ik ondersteun jou met je innerlijke processen. Help je opruimen en loslaten met wat niet meer nodig is. Jij doet het werk en alleen jij bepaalt hoeveel je wilt ontvangen en kunt loslaten. Ik begeleid je hierin. Wees welkom!

Tijdens een energetische sessie ga ik kijken waar er blokkades zitten en waar er eventueel ruimte gemaakt mag worden. Het is een zachte healingstechniek om je aura weer op te schonen, je chakra’s weer te balanceren en je hoofd weer leeg te maken.

Ik werk onder andere met reiki en de Ankh. De Ankh ook wel de Key of Life genoemd is een instrument wat al in het oude Egypte werd gebruikt. Door middel van de Ankh kan ik jou helpen met het opruimen van familiekarma en energiekoorden, healing van je innerlijk kind, opschonen van je aura en chakra’s.

Ik voel met je mee, ik coach je, ik zie je! 

 

Sessie (30 min) 55,00 euro

Sessie (60 min) 111,00 euro

Pakket 3 sessies 299,00 euro

Healing op afstand (online sessie)

30-45min 55,00 euro

 

 

 

 

Hannah Yoga & More