HEALING & TRAUMA RELEASE

Healing

Aanbod Healing & Trauma Release 

Tijdens een healingsessie werk ik op verschillende gebieden. Ik ben super sensitief en door alles wat ik geleerd heb, help ik jou om weer in je authentieke kracht te gaan staan. 

Wanneer je emoties, trauma, gebeurtenissen gaat wegstoppen zet het dus letterlijk vast in je lichaam. Emotions = energy in motions. Energie in beweging, maar wanneer ze niet doorvoeld worden, stagneert die energie. Er ontstaan blokkades in je energiesysteem. Dit gaat gepaard met emoties die opgeslagen worden in onze organen. Je hele systeem functioneert dan niet meer zoals het zou moeten zijn met als gevolg ziekten. 

Wanneer je klachten ervaart zoals vermoeidheid, kort lontje, buikpijn, maag en darmproblemen, angsten en/of paniekaanvallen, depressie, slecht slapen, hartkloppingen, spierpijnen, huidproblemen, verzakt imuunsysteem, dan mag je die klachten nu echt serieus gaan nemen. Dit zijn de eerste signalen van een overbelast zenuwstelsel en blokkades. Neem je klachten serieus! Je lichaam wilt je iets vertellen. Je emoties willen gezien en gehoord worden. Lichaamsgericht-werk zoals energetische therapie, trauma therapie en ademwerk is bijzonder effectief en werkt direct. Geen eindeloze gesprekken vanuit een stoel maar direct voelen, ervaren en opruimen. 

Tijdens een sessie kan van alles naar boven komen. Dit kan iets zijn van vorige week, vanuit je jeugd of zelfs van je voorouders of vorig leven. Alles zit opgeslagen in ons DNA. 

Tijdens de healing stem ik af op jouw energiestroom en voel wat op dat moment nodig is. Ik ondersteun jou met je innerlijke processen. Help je opruimen en loslaten met wat niet meer nodig is. Jij doet het werk en alleen jij bepaalt hoeveel je wilt ontvangen en kunt loslaten. Ik begeleid je hierin. Wees welkom!

Energetische therapie – Tijdens een energetische sessie ga ik kijken waar er blokkades zitten en waar er eventueel ruimte gemaakt mag worden. Het is een zachte healingstechniek om je aura weer op te schonen, je chakra’s weer te balanceren en je hoofd weer leeg te maken.

Ankh healing – De ankh ook wel de Key of Life genoemd is een instrument wat al in het oude Egypte werd gebruikt. Door middel van de ankh kan ik jou helpen met het opruimen van familiekarma en energiekoorden, healing van je innerlijk kind. opschonen van je aura en chakra’s.

Ademsessie – De adem is een krachtig instrument om jezelf te helen. Er zijn verschillende ademtechnieken met verschillende doeleindes. De adem verbindt onze binnenwereld met de buitenwereld. Wanneer je beter ademt, voel je je beter. Door verbonden te ademen komt er spontaan een energiestroom op gang. Dit kan angstige of pijnlijke gevoelens oproepen maar verdwijnen weer zelf wanneer je die gevoelens gaat ervaren zonder weg te stoppen. Je adem is een krachtige tool om je emoties te gaan doorvoelen, om je levensenergie te laten stromen en om weer in ontspanning te komen. 

Body Remember Trauma Therapie (BRTT) – Bij het woord trauma denken we al snel aan mishandeling, een ongeluk of natuurramp, heftige gebeurtenissen in ons leven. Maar ook niet gezien worden als kind, keizersnede, voedseltekort, geen liefde, je emoties niet mogen uiten, geen hechting is al trauma en kan op latere leeftijd nog steeds zichtbaar zijn als dit niet wordt verwerkt. Wij vergeten het maar ons lichaam onthoudt alles. Je lichaam is als een boek dat je kunt lezen.  Door middel van lichaamswerk, door te voelen en te ervaren, kun je op de plekken komen waar trauma, stress en emoties zitten opgeslagen. Door tot diep bij de kern te komen kun je laagje voor laagje gaan opruimen. Dit is een veilige en snelle manier om je blokkades op te ruimen zodat jouw energie weer kan gaan stromen. 

Kenmerken van onderliggend trauma:

 • bindings- of verlatingsangst
 • behoefte om je emoties te uiten maar niet lukt of durft
 • constant aan staan en jezelf willen bewijzen 
 • moeite met vertrouwen om jezelf en anderen 
 • onmacht, depressie of hulpeloosheid 
 • angst, paniek, hartkloppingen, overmatige alertheid en prikkelbaarheid 
 • heftige gebeurtenis die je wilt verwerken
 • dissociatie; gevoel dat een deel van je lichaam niet van jou is
 • ontkenning of wegstoppen van een trauma of gebeurtenis of dat je het niet belangrijk vindt
 • moeite met grenzen aangeven 
 • zelfkritiek, zelfafwijzing en/of jezelf wegcijferen
 • verslavingen 
 • dwangstoornis

Healingsessie (groep) – Een healingsessie is een sessie van 3 uur samen met anderen (maximaal 4 personen). In deze sessie gaan we  een innerlijke reis maken, opruimen en loslaten door middel van ademwerk, energetische therapie en meditatie. 

 

 

 

 

 

 

Tarieven Healing

Energetische therapie

85,00 euro 

Pakket 3 sessies 

225,00 euro 

(termijn betaling mogelijk)

Healing op afstand inclusief reading  
60,00 euro

 

Ankh healing 

85,00 euro 

Body Remember Trauma Therapie

Traject van 5 sessies 635,00 euro ipv 735,00 euro

(termijn betaling mogelijk)

Remember who you are traject

2x ademsessie

2x ankhhealing

2x energetische therapie 

5 BRTT sessies

GRATIS toegang meditatie platform voor 1 jaar 

997,00 euro ipv 1295,00 euro

(termijn betaling mogelijk)

Ademsessie

85,00 euro 

Healingsessie groep

75,00 euro

(maximaal 4 personen) 

Testimonials

Hannah brengt een hele fijne energie met zich mee, met veel respect voor mijn eigen energie. Er is oprecht ruimte voor wie ik ben, zonder oordeel, in zowel een yogales, healing als reading en dat vind ik heel bijzonder. Ze stemt af op wat ik nodig heb en zo is iedere behandeling echt op maat. Zelfs een behandeling aan huis is een optie, wat voor mij een enorme uitkomst is. Ik ben heel blij dat ik de weg naar haar studio heb gevonden!

Lieke van Beljouw

Hannah heeft mij geholpen om naar mijn intuïtie te luisteren. Zowel privé als zakelijk liep ik vast en mijn rationele zijn kon hier geen oplossing voor vinden. Door de yin-lessen en healingen van Hannah heb ik geleerd dat mijn ratio niet mijn enige raadgever is, en dat mijn lichaam veel antwoorden op vragen biedt.

Iris