ONLINE AANBOD

ONLINE

Aanbod Online

 

   

   

  Testimonials

  Ik volg al een hele tijd de yin yoga lessen bij Hannah yoga & more. Eerst in de studio en inmiddels online. Het is voor mij een moment in de week waar ik bewust de keuze maak om een uur met me zelf aan de slag te gaan. Fysiek en mentaal uitgedaagd wordt. De stem van Hannah vind ik heel erg prettig, het geeft me rust. Het mogen loslaten van bijv. je prestatie drang heeft Hannah me wel geleerd. Het mogen zijn en het is oke wanneer het even niet gaat. Momenteel volg ik vanuit mijn lockdown in Nieuw Zeeland de lessen van Hannah online. En ik merk dat dit in deze onzekere tijd wekelijks een hoogtepunt is om toch dat ene moment voor je zelf te pakken en te voelen hoe het met je gaat. Ik kan iedereen aanraden om voor welke yoga of healing dan ook naar Hannah te gaan. En voor de mannen, yin yoga is echt niet alleen voor vrouwen. Probeer het eens en je zult merken wat het met je doet. Yin yoga rules!

  Niek Timmermans

  Ik had nog nooit yoga gedaan via het online aanbod een aantal lessen easy flow yoga gevolgd en yoga nidra. Fijne ervaring, duidelijke uitleg en goed beeld en geluid. Zeker een aanrader om een online les te plannen.

  Christel

  In de studio, digitaal of tijdens een retreat: Hannah zet je met beide benen op de grond maar met je hoofd in de wolken. De lessen van Hannah staan garant voor rust in je hoofd en lijf maar zijn niet té zweverig. In een mooie, schone studio leert ze je dat het oké is om je grenzen op te zoeken, als je maar mild voor jezelf bent. De meer dynamische flow lessen van Sanne zijn tevens van hoge kwaliteit en een aanrader voor zij die tijdens de les graag in beweging blijven!

  Sharon