Groepstraject opstellingen

Vanaf de geboorte zit je in een systeem. Alles is een systeem, je familie, je land, je herkomst, de maatschappij.

Soms loop je tegen  dingen aan die je niet begrijpt waarom dit gebeurd. Het zit in je onderbewustzijn. De onderstroom is vaak ongrijpbaar. Niet alles is zichtbaar, zoals patronen, verstrikkingen binnen familie of overtuigingen.

Dit bepaald hoe wij in het leven staan en hoe wij het leven ervaren.

Wanneer patronen of overtuigingen niet meer dienen en in de weg gaat zitten dan kun je dus gaan kijken naar die onderstroom. Patronen zoals faalangt, weinig zelfliefde, niet tevreden over het leven. Het gaat vaak over bepaalde angsten en weerstand, meestal terugleidend naar ons systeem van herkomst, je familie.  

Een opstelling maakt zichtbaar wat niet zichtbaar is. Wat zich afspeelt in de onderstroom. Hierdoor kun je zien waar iets vandaan komt en dus anders gaat kijken naar een situatie, persoon of en daardoor veranderd je perspectief en kun je andere keuzes gaan maken.

Door patronen zichtbaar te maken worden ze beter hanteerbaar en werkt het helend. Dit brengt verantwoordelijkheid met zich mee. De vraag is kun en wil je die verantwoordelijkheid dragen? Zodra iets wordt blootgelegd kun je er niet meer omheen.

Alles hoort erbij, niets wordt uitgesloten

Niets wordt uitgesloten, alles hoort erbij, ongeacht daden of gebeurtenissen. Binnen systemisch werk is het belangrijk dat je alles kunt aannemen wat er is, ook al is dat niet prettig.

Het uitgangspunt is dat jij op je plek in je kracht komt. Op de juiste plek binnen het systeem kun je de levensenergie ontvangen. Door verschillende redenen, vaak onbewust, kun je van je plek af zijn gegaan. Misschien heb je nooit op je eigen plek gestaan en heb je het gevoel dat je voor alles moet vechten.

Als je niet draagt en verantwoordelijkheid neemt wat van jou is, wordt het overgenomen door iemand anders. Vaak gaat dit over onverwerkt trauma of emoties en kan het worden overgenomen door iemand van een latere generatie. Het kan dus ook zijn dat jij iets draagt wat niet van jou is maar je hebt overgenomen van generaties voor jou.

Wat als het ook makkelijk mag gaan? Dat je nog meer kunt afdalen in je ziel, meer kunt gronden, je plek kunt innemen en zo ook de levensenergie kunt ontvangen.  

Hannah Yoga & More
Hannah Yoga & More

In mei start het eerste groepstraject met opstellingen. 

Je kunt kijken naar je systeem van herkomst, je familie en je voorouders. Maar ook naar je eigen gezin, het collectief of je bedrijf.

In een groep werken is magisch. Je bouwt vertrouwen op, er is veiligheid en leert samen te werken.

  Door een opstelling worden patronen, overtuigingen en verstrikkingen blootgelegd. Wat onzichtbaar was, wordt nu zichtbaar en komt in je bewustzijn. Zodra je er bewust van bent, kun je veranderingen maken.

   Wat kun je verwachten:

   • We gaan kijken naar je systeem van herkomst
   • We gaan kijken naar onbewuste patronen en blokkades die in de weg zitten 
   • Je gaat nog meer je plek innemen
   • Je gaat meer landen in je lichaam en het belichamen van jouw ziel
   • Je gaat krachtige keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven, zowel privé als zakelijk.  

   Hoe ziet dit groepstraject eruit:

   • 3 live dagen van 11:00 – 16:00 uur,  zondag 26 mei, zondag 9 juni, zondag 23 juni
   • Inclusief thee, water, lunch en snacks 
   • Ruimte voor opstellingen, meditatie en integraties

   PILOTPRIJS

   Investering in jezelf €444

   Betalen in 2 delen is mogelijk.

   Extra optie

   3 live dagen opstellingen + 3x individuele sessies traumatherapie voor €888 euro

   Betalen in termijnen is mogelijk.

   Heb je vragen of wil jij je aanmelden?

   Mail dan naar info@semesta.nl

    

   Hannah Yoga & More