Ready to transform?

Je zit niet lekker in je vel, je hebt slecht geslapen, een kort lontje en je voelt je gespannen. En dan…. *error*! Je vliegt uit tegen je partner of zelfs je kinderen. Daarna voel je je schuldig, je vind jezelf geen goede moeder of partner en de spanning in je lijf neemt toe.

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat iedereen dit wel eens ervaart, we zijn tenslotte ook maar mens. Maar komt dit regelmatig voor omdat jij op je tenen loopt, huilend op de bank zit omdat je het niet meer aankan, je hele hormoonhuishouding op de kop ligt en je lichaam zo stijf staat als een plank dan is er werk aan de winkel.

Werken aan jezelf is ook leren werken met jezelf. Jezelf leren dragen, controle houden en ook loslaten wanneer het niet dient. Zodat vanuit de innerlijke kracht die jij bezit kan gaan bouwen. Zul je ooit nog een keer uit je slof schieten? Vast wel, alleen ga jij je minder schuldig voelen omdat je weet dat je goed genoeg bent. Je gaat anders reageren op situaties, meer vanuit begrip en geduld. Je kunt jezelf dragen in je emoties en je weer herpakken naar die leeuwin die jij bent.

Het echte werk zit hem in diepe transformatie zodat het ook verankert is in je lijf. En dan is DOEN!

Alleen JIJ kunt het werk doen. 

Jezelf bevrijden van opgeslagen emoties en diepgewortelde overtuigingen. Jij wilt toch ook weer vanuit vertrouwen weer vol kunnen leven?

De grootste transformaties en de beste resultaten heb ik gezien bij vrouwen die jou voor gingen en besloten een langere tijd zich te verbinden aan innerlijk werk. Dit is de reden dat ik alleen nog maar met trajecten werk. 

Dit traject is commitment aan jezelf voor een langere periode om los te laten wat jou niet meer dient en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven. Je bent goed genoeg! Innerlijk werk gaat ook niet over jezelf healen of fixen. Het gaat over patronen doorbreken, overtuigingen loslaten, emoties en trauma’s loslaten. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen aandeel en loslaten wat niet van jou is. Zodat jij weer volledig in je eigen kracht gaat staan!

Hannah Yoga & More
Hannah Yoga & More

Komen regelmatig dezelfde patronen terug? Kun jij naast je emoties benoemen zo ook daadwerkelijk voelen? Loop je al langer met lichamelijke klachten waar je vanaf wilt?

Laat mij je daar iets over uitleggen. 

De meeste emoties die opgeslagen zijn in je lichaam komen vanuit je jeugd. Bij trauma denken we snel aan grote gebeurtenissen maar hechtingsproblematiek door geboortetrauma of couveuse, niet gezien en gehoord worden kan al trauma zijn. Daarnaast kan het zijn dat je in je  familiesysteem niet op de juiste plek staan. Dit veroorzaakt vaak disbalans en terugkerende patronen.

Trauma is niet de gebeurtenis zelf maar de onverwerkte emoties die eronder liggen.

Echt verandering in jezelf gaat pas gebeuren wanneer je gaat werken aan jezelf. Wanneer je alles in jezelf durft aan te kijken. Zowel de leuke als de minder leuke stukken. Zonder donker geen licht. Alleen dan kun je jezelf gaan omarmen.

In dit traject neem ik je mee op een innerlijke reis. Door middel van lichaamswerk, door te voelen en te ervaren, kun je op de plekken komen waar trauma, stress en emoties zitten opgeslagen. Door tot diep bij de kern te komen kun je laagje voor laagje gaan opruimen. Dit is een veilige en snelle manier om je blokkades op te ruimen zodat jouw energie weer kan gaan stromen.

Het leven zal je uitdagingen blijven geven. That’s life!

 

Maar hoe fijn is het dan dat je jezelf kunt dragen en beter met je emoties om kunt gaan?

Je staat steviger, je ervaart meer rust en je bent meer in verbinding met jezelf en dus ook met anderen.

  Hannah Yoga & More
  Hannah Yoga & More
  Hannah Yoga & More

  Ben jij klaar om je innerlijke processen aan te gaan terwijl ik jou de veiligheid en de ruimte biedt? Ik ondersteun jou daar waar jij het nodig hebt zodat jij uiteindelijk leert om jezelf te dragen. 

   Wat levert het op:

   Na dit traject:

   • voel jij je nog lekkerder in je vel
   • kun je beter omgaan met je emoties
   • kun je beter je grenzen aangeven
   • heb je meer ruimte in je lichaam en hoofd
   • slaap je beter en heb je meer energie
   • meer ontspanning
   • verlichting van fysieke klachten
   • meer verbinding en verzachting met je lichaam
   • mentaal sterker
   • meer liefde voor jezelf

   Voor wie?

   • Wanneer je klaar bent met je bullshit overtuigingen en zelfsabbotage.
   • Wanneer je echt de diepte in wilt gaan en je schaduwstukken wilt gaan aankijken. 
   • Wanneer je all-in durft te gaan omdat dit is wat je nodig hebt op langere termijn. 
   • Wanneer je in jezelf durft te investeren omdat geluk je geboorterecht is. 
   • Wanneer je inziet dat het comfortabele te comfortabel is geworden en je de magische versie van jezelf wilt omarmen. 

    

   Keuze uit 2 pakketten:

   Ieder persoon is anders en heeft anderen behoeften. Ik stem de sessies af op jou. Samen gaan we kijken welke bij jou passen om de beste resultaten te halen. Dit kan een traumasessie zijn, ademwerk, healing of systemisch werk. 

   We starten met een intakegesprek waar ik je uitleg wat we gaan doen.  Daarnaast blijven we in verbinding via whatsapp tussen de sessies. 

   5 sessies

   Investering in jezelf €999

   10 sessies 

   Investering in jezelf €1999

   Betalen in termijnen is mogelijk. 

   Wil jij een vrijblijvend gesprek inplannen? Mail dan naar info@semesta.nl

    

   Hannah Yoga & More