Over Hannah

Eigenaresse Semesta Yoga & Bewustzijn

Hannah van Wamel

Ik ben Hannah en eigenaresse van Semesta Yoga & Bewustzijn. Begin 2019 ben ik in het diepe gesprongen en heb ik volledig voor mijzelf gekozen door mijn eigen studio te openen.  Met alle liefde geef hier yogalessen en sessies. Ik geniet enorm van mijn werk, al zie ik het niet als werk.

Mijn missie is om jou weer in contact te laten komen met je lichaam en emoties zodat de levensenergie weer stroomt en je in je kracht staat.

Ik heb ruim 7 jaar als fysiotherapeut gewerkt maar kon daar mijn draai niet meer vinden. Ik liep vast in het systeem en kwam thuis te zitten met een zware burn-out. Ik wilde niet meer terug in loondienst en in de fysiotherapie, dat was voor mij heel duidelijk. Maar wat ga je dan doen?

Ik ben mij meer gaan verdiepen in de yoga en heb verschillende opleidingen gevolgd. In augustus 2018 had ik voor mijzelf besloten dat ik een eigen praktijk wilde starten. Een ruimte voor yoga, energetische therapie, workshops en cursussen. Een ruimte die rust uitstraalde en waar mensen terecht kunnen voor ontspanning en de connectie met hun zelf.

Inmiddels bestaat de studio al 5 jaar en is uitgegroeid in een spiritueel centrum waar je terecht kunt voor verschillende voor wekelijkse yogalessen, workshops, traumasessies, ademwerk en familieopstellingen. 

Wees welkom ♥

Liefs Hannah