Over Hannah

Eigenaresse Semesta Yoga & Bewustzijn

Hannah van Wamel

Ik ben Hannah en eigenaresse van dit prachtig centrum. Begin 2019 ben ik in het diepe gesprongen en heb ik volledig voor mijzelf gekozen door mijn eigen studio te openen.  Met alle liefde geef hier yogalessen en healingen. Ik geniet enorm van mijn werk, al zie ik het niet als werk.

Ik heb ruim 7 jaar als fysiotherapeut gewerkt maar kon daar mijn draai niet meer vinden. Ik liep vast in het systeem en kwam thuis te zitten met een zware burn-out. Ik wilde niet meer terug in loondienst en in de fysiotherapie, dat was voor mij heel duidelijk. Maar wat ga je dan doen?

Ik ben mij toen meer gaan verdiepen in de yoga en heb verschillende opleidingen gevolgd. Het geven van reikibehandelingen gaf ik al en ook daar ben ik mij meer in gaan verdiepen, de werking van energie.

Ik heb ruim 2 jaar thuis gezeten en ben langzaam weer gaan opbouwen door in verschillende yogastudio’s en sportscholen yogales te gaan geven. Dat vond ik een hele fijne leerervaring en voor mij werd het steeds duidelijker dat ik hier meer mee wilde doen.

In augustus 2018 had ik voor mijzelf besloten dat ik een eigen praktijk wilde starten. Een ruimte voor yoga, energetische therapie, workshops en cursussen. Een ruimte die rust uitstraalde en waar mensen terecht kunnen voor ontspanning en de connectie met hun zelf.

Die ruimte heb ik kunnen realiseren en in januari 2019 opende ik de deuren van mijn praktijk. Inmiddels is dit uitgegroeid in een spiritueel centrum waar je terecht kunt voor verschillende voor wekelijkse yogalessen, workshops, healingsessies, ademwerk, energetische therapie en trauma therapie.  

Ik hoop je een keer te zien!

Liefs Hannah