Josie Smeets

Josie Smeets

Yogadocent & coach

Mijn naam is Josie. Sinds 2022 woon ik samen met mijn vriend Rob, dochter Fay, zoon Len en hond Olly aan de rand van de Meinweg in Vlodrop.

Ik geloof sterk in de helende kracht van de natuur en van onszelf. Yoga is voor mij de start geweest op mijn persoonlijke reis naar zelfliefde, heling en innerlijke vrijheid. Een proces waar ik nu vol passie andere in begeleid. Ik begeleid/coach vanuit een holistisch perspectief; hoofd, hart en ziel met het lichaam als startpunt. Hierbij maak ik oa gebruik van systemisch werk, adem en lichaamswerk. Veel van mijn werk vind buiten plaats zoals de coaching maar ook bijvoorbeeld outdoor yoga of yoga hike’s, De natuur geeft rust, ruimte en brengt je terug naar je kern.

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam, daar zit voor mij de kracht van de yogaflow. Een dynamische yogavorm om je lichaam sterk en soepel te maken, je hoofd leeg en met volledig rust tijdens een welverdiende savasana. Elke vrijdag sluit ik bij Semesta mijn week af. Lijkt me heerlijk je tijdens mijn les te mogen ontvangen. 

Liefs Josie

www.hoy.yoga

Daphne van der Loo

Daphne van der Loo

Yogadocent

Mijn naam is Daphne en ik zal op zaterdag een les gaan geven vanaf mei. Yoga kwam tijdens mijn studententijd op mijn pad en ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn eerste ashtanga yogaopleiding gevolgd. Tevens ben ik opgeleid als yin yogadocent, heb ik een traumasensitive opleiding gedaan en ben ik geschoold Pilates docent. 

Yoga en Pilates helpen me om uit mijn hoofd te komen en in het hier en nu te zijn naast mijn drukke kantoorbaan. Dat zal je ook terugvinden in mijn lessen. Het voelen, in het hier en nu zijn, maar ook een bepaalde speelsheid en luchtigheid. 

Ik ont-moet je graag in een van mijn lessen. 

Liefs Daphne

Natasja Bonaparte

Natasja Bonaparte

Yogadocent & holistic healer

Ik ben Natasja; vol met tegenstrijdige eigenschappen zoals praktisch zijn maar tegelijkertijd met mijn hoofd in de wolken.

Samen met mijn man, twee volwassen kids, hond en kat woon ik in Roermond. Van hieruit maak ik regelmatig uitstapjes om de natuur in te duiken en weer tot rust te komen. Verder houd ik van lekker eten, nieuwe culturen ontdekken en muziek.
Na mijn burnout in 2014, ben ik begonnen om mij te verdiepen in yoga, energetisch werk en spiritualiteit. Ik leer nog volop en vind het heerlijk om datgene wat ik heb geleerd, ook in mijn lessen toe te passen. Mijn lessen zijn gebaseerd op Hatha Yoga, maar “what’s in a name?” Ik laat me inspireren door van alles om me heen en als je mij goed leert kennen, dan zul je erachter komen dat ik me niet graag in een hokje laat plaatsen. 
Op de maandagochtend geef ik Hatha Yoga bij Semesta. Ik heb er veel zin in en hoop je te zien in de yogales.
Liefs Natasja
Tara Bonné

Tara Bonné

Yin Yoga docent & coach

Hoi! Ik ben Tara, loopbaanadviseur, coach en yin yoga docent.

In 2007 heb ik een half jaar in India gewoond en gewerkt. Dit heeft mijn perspectief verbreed en hier ben ik voor het eerst in contact gekomen met yoga. Sinds die tijd heb ik verschillende yoga vormen beoefend. In 2000 heb ik mij opgeleid tot Yin Yoga docente waarna ik gestart ben met lesgeven.

Yin Yoga haalt je uit je hoofd en brengt in je lichaam. Je werkt op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Het sluit goed aan bij mijn werk als loopbaanadviseur en coach, waar ik mijn cliënten begeleid in hun gewenste ontwikkeling. Yin yoga helpt met voelen wat er voor jou is. Het geeft ruimte, tijd en rust! Dit is onwijs belangrijk bij het maken van passend keuzes .

Momenteel geef ik 1x per maand les op woensdag en vervang ik soms een yin- les voor andere docentes. Ik ontmoet je graag in de les!

In liefde, Tara

Fiona Harry - van Erkelens

Fiona Harry - van Erkelens

Yogadocent & coach

Ik ben Fiona. Ik ben 43 jaar en getrouwd met Onno. We hebben samen 4 kinderen. Pippa (2008), Liam (2011), Skylar (2015) en Declan (2021).

In 2019 zijn wij vanuit Rotterdam verhuist naar een klein dorpje in Noord- Limburg. We wilden graag landelijker en natuurlijker leven en onze paarden aan huis hebben.
Ik ben yogadocent, gewichtsconsulent en ayurvedisch coach en heb een Bachelor in Social Work (Bsw).

Samen met mijn man run ik Lommstead, een kleinschalige paarden pensionstalling en vakantieaccommodatie voor mensen die graag de rust en de natuur opzoeken.
Yoga is voor mij meer dan alleen lichaamsbeweging op de mat. Het is een levensstijl. Soms in meer en soms in mindere mate. Ik geef les in de volgende stijlen: yin, vinyasa en rajadhiraja yoga en/ of een mix hiervan.
Ik ben graag buiten en actief. Ik hou van paardrijden, wandelen/hiken en moestuinieren. Verder blog ik graag op mijn website over yoga, ayurveda, bewust leven, persoonlijke ontwikkeling en zorgouderschap.
Ik kijk er naar uit om  jullie te ontmoeten.

Liefs Fiona