Josie Smeets

Josie Smeets

Yogadocent & coach

Ik ben Josie, mama van Fay en Len en levenspartner van Rob.
Samen wonen wij in Maasniel/Roermond, maar reizen ook graag met onze camper rond door binnen en buitenland.
Sinds 2017 ben ik gestart met het geven van yogalessen vanuit mijn bedrijf HOY yoga & coaching, maar geef daarnaast ook SUP yoga, Mind-walk en Yoga hike’s. Ik ben dan ook wel echt buiten mens. Ik vind het geweldig om mensen weer te verbinden met hun lijf en hart, en ga daarin ook graag een stap verder doormiddel van coaching.

Werken met body, mind en hart is voor mij de ideale combinatie, en dat zal ik ook met veel passie gaan inzetten tijdens mijn yogalessen in de prachtige studio van Hannah.
Ik hoop je daar snel te mogen ontmoeten.

Liefs Josie

www.hoy.yoga

Daphne van der Loo

Daphne van der Loo

Yogadocent

Mijn naam is Daphne en ik zal op zaterdag een les gaan geven vanaf mei. Yoga kwam tijdens mijn studententijd op mijn pad en ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn eerste ashtanga yogaopleiding gevolgd. Tevens ben ik opgeleid als yin yogadocent, heb ik een traumasensitive opleiding gedaan en ben ik geschoold Pilates docent. 

Yoga en Pilates helpen me om uit mijn hoofd te komen en in het hier en nu te zijn naast mijn drukke kantoorbaan. Dat zal je ook terugvinden in mijn lessen. Het voelen, in het hier en nu zijn, maar ook een bepaalde speelsheid en luchtigheid. 

Ik ont-moet je graag in een van mijn lessen. 

Liefs Daphne

Natasja Bonaparte

Natasja Bonaparte

Yogadocent & holistic healer

Ik ben Natasja; vol met tegenstrijdige eigenschappen zoals praktisch zijn maar tegelijkertijd met mijn hoofd in de wolken.

Samen met mijn man, twee volwassen kids, hond en kat woon ik in Roermond. Van hieruit maak ik regelmatig uitstapjes om de natuur in te duiken en weer tot rust te komen. Verder houd ik van lekker eten, nieuwe culturen ontdekken en muziek.
Na mijn burnout in 2014, ben ik begonnen om mij te verdiepen in yoga, energetisch werk en spiritualiteit. Ik leer nog volop en vind het heerlijk om datgene wat ik heb geleerd, ook in mijn lessen toe te passen. Mijn lessen zijn gebaseerd op Hatha Yoga, maar “what’s in a name?” Ik laat me inspireren door van alles om me heen en als je mij goed leert kennen, dan zul je erachter komen dat ik me niet graag in een hokje laat plaatsen. 
Op de maandagochtend geef ik Hatha Yoga bij Semesta. Ik heb er veel zin in en hoop je te zien in de yogales.
Liefs Natasja
Lotte Biermans

Lotte Biermans

Yogadocent & healthcoach

Ik ben Lotte: down-to-earth yogadocent met een liefde voor mindful bewegen en bewust leven. 

Samen met mijn vriend Sven woon ik in Asenray en daar geniet ik volop van de rust en natuur. Met mijn bedrijf ‘met Lot’ help ik anderen naar een bewuster, gezonder en gelukkiger leven. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met creatieve dingen en content maken, waaronder video’s voor mijn YouTube-kanaal ‘Yoga met Lot’. 

Sinds 2021 geef ik verschillende yogalessen in de mooie studio van Hannah. Yoga⁣ en ook het lesgeven, voelt als thuiskomen en dat deel ik graag met⁣ anderen. Ik hoop je snel te zien in de yogales!

Liefs Lotte ⁣

https://metlot.nl

Tara Bonné

Tara Bonné

Yin Yoga docent & coach

Hoi! Ik ben Tara, loopbaanadviseur, coach en yin yoga docent. Ik woon op een bungalowpark aan de bosrand van National park de Meinweg & ik ben vaak te vinden bij mijn vriend in Neer. Ik ben graag buiten, in beweging en ik hou onwijs van persoonlijke ontwikkeling.

Mijn buitenlandse ervaring in India in 2007 heeft mijn perspectief verbreed. Dit is waar ik voor het eerst in contact kwam met Yoga. Sinds die tijd heb ik vele verschillende yoga vormen en stromingen beoefend. In 2000 heb ik mij opgeleid tot Yin Yoga docente waarna ik gestart ben met lesgeven. Yin Yoga haalt je uit je hoofd en brengt in je lichaam. Je werkt op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Het sluit goed aan bij mijn werk als loopbaanadviseur en coach, waar ik mijn klanten begeleid in hun gewenste ont-wikkeling. En daarbij geeft Yin yoga ruimte, tijd en rust! Perfect wanneer je altijd druk druk druk.
 
Ik ben regelmatig te vinden als vervanger voor de yin lessen. Ik ontmoet je graag. 
 
Liefs, Tara

Fiona Harry - van Erkelens

Fiona Harry - van Erkelens

Yogadocent & coach

Ik ben Fiona. Ik ben 43 jaar en getrouwd met Onno. We hebben samen 4 kinderen. Pippa (2008), Liam (2011), Skylar (2015) en Declan (2021).

In 2019 zijn wij vanuit Rotterdam verhuist naar een klein dorpje in Noord- Limburg. We wilden graag landelijker en natuurlijker leven en onze paarden aan huis hebben.
Ik ben yogadocent, gewichtsconsulent en ayurvedisch coach en heb een Bachelor in Social Work (Bsw).

Samen met mijn man run ik Lommstead, een kleinschalige paarden pensionstalling en vakantieaccommodatie voor mensen die graag de rust en de natuur opzoeken.
Yoga is voor mij meer dan alleen lichaamsbeweging op de mat. Het is een levensstijl. Soms in meer en soms in mindere mate. Ik geef les in de volgende stijlen: yin, vinyasa en rajadhiraja yoga en/ of een mix hiervan.
Ik ben graag buiten en actief. Ik hou van paardrijden, wandelen/hiken en moestuinieren. Verder blog ik graag op mijn website over yoga, ayurveda, bewust leven, persoonlijke ontwikkeling en zorgouderschap.
Ik kijk er naar uit om  jullie te ontmoeten.

Liefs Fiona