YOGA

Yoga

Aanbod Yoga

Yoga is meer dan alleen een fysieke workout. Het verbind lichaam en geest en is een perfecte manier om weer terug te komen bij je kernkracht.

Uit je hoofd in je lichaam.

 

Vanaf 1 oktober gelden er nieuwe tarieven voor de yoga.  

 

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige maar intensieve yogavorm gericht op je bindweefsel, gewrichten en meridianen. Alles ligt opgeslagen in ons bindweefsel.           
Door weinig beweging, fysieke/emotionele trauma’s, stress etc. kunnen er blokkades ontstaan in het bindweefsel.
Door yin te beoefenen maak je weer ruimte vrij in het bindweefsel zodat je kunt vernieuwen en kunt verzachten.

Restorative Yoga

COMING SOON

Restorative yoga is om mentale en emotionele spanning los te laten. De houdingen worden volledig ondersteund en langer aangehouden waardoor het je helpt om je zenuwstelsel tot rust te brengen en je spanning in je lichaam kunt loslaten. 

Het is een combinatie van houdingen waarin je helemaal kunt wegzakken met lichte ademhalingsoefeningen en meditatie. 

Yoga Flow

Yoga flow is een dynamisch vorm van yoga gericht op ademhaling, kracht, flexibiliteit, balans, coördinatie en ontspanning. Lessen kunnen intensief zijn maar voor iedereen toegankelijk. Luister naar je lichaam, kies je opties en leer je grenzen kennen en te accepteren.

Yoga flow: Vinyasa flow gericht op kracht, balans, coördinatie, flexibiliteit en ontspanning. 

Gentle Flow

Dit is een combinatie van yin en yang. Van bewegen en rust. 

Mindful bewegen, diepe stretches, ademhaling en ontspanning. Vind je de yin te rustig en de flow te intensief? Dan is deze les geschikt voor jou.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een vorm van diepe ontspanning, ademhaling en visualisaties. Het brengt je naar een staat van slapen, waken en dromen zodat je je eigen zelfhelend vermogen kunt aanspreken. 

Zorg voor deze les dat je warme kleding aanhebt en neem eventueel een dekentje mee. 

Yin & Healing

Verbind yin met healing en je kunt nog dieper in je lijf zakken en spanning loslaten. 

Dit is een privé sessie waar de hele les om jou draait. Wat heb jij op dit moment nodig en waar kunnen we jou extra ondersteunen? Meer info KLIK HIER.

Zwangerschaps-yoga

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst. Stuur even een mail om te vragen of er plaats is.

Tijd voor jezelf en je kindje nu je in verwachting bent? Dan is deze les geschikt voor jou. Yoga en meditatie voor rust en ontspanning. Tijdens je zwangerschap en bevalling is ontspanning essentieel. De zwangerschapsyoga biedt jouw 1x in de week de me-time die je nodig hebt. Wij zijn geen zwangerschapscursus maar geven je wel tips ter voorbereiding op de bevalling. Deze les is zonder partner en dus alleen voor jou. Vanaf het 2e trimester kun je al instromen.

Wil jij je goed voorbereiden op de bevalling door middel van een cursus? Wij raden de Hypnobirthing aan of de online cursus Bevallen als een baas. Ga vooral opzoek naar wat voor jou past!

 

Tarieven Yoga

Nieuwe tarieven gaan vanaf 1 oktober in.

 

3 proeflessen voor €20,00

(5 weken geldig)

niet voor zwangerschapsyoga

Losse les €15,00

 

Proefles zwangerschapsyoga €7,50

 

5 ritten kaart €60,00
(10 weken geldig)

Ook voor zwangerschapsyoga

 

10 ritten kaart €110,00
(20 weken geldig)

Ook voor zwangerschapsyoga

1x in de week (5 lessen p.m.)
€45,00 per maand (€9,00 per les)

Abonnementen gelden niet voor zwangerschapsyoga

2x in de week (9 lessen p.m.)           
€65,00 per maand (€7,50 per les)

Abonnementen gelden niet voor zwangerschapsyoga

De proeflessen hebben een geldigheidsduur van 6 weken. De 5 rittenkaart is 10 weken geldig en de 10-rittenkaart is 20 weken geldig.

Let dus op de duur van je tegoed.

Abonnement is een maandelijks doorlopend abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Het lessen tegoed is per maand en kun je niet meenemen naar de volgende maand. 

Testimonials

Yin yoga:

Een mentale en fysieke weldaad.

Voor mij betekent dat “lekker onthaasten” een uurtje lang waarbij lichamelijke inspanning de bindweefsels en meridianen aanspreekt en de geest ontspant.

Ruud M

Ik vroeger: “yin yoga? Nee joh veel te suf”

Ik nu: “yin yoga? Ja, ik snak er naar”

 Al ruim 16 jaar doe ik yoga, maar pas sinds een paar jaar snap ik pas écht wat yoga is. Waar ik altijd maar in de yang energie zat en moest presteren, zoek ik nu bewust de yin op en merk ik dat het wel degelijk in mij zit, die rust en zachtheid. Gelukkig maar!

Lotte van Rooij

Ik volg nu sinds een half jaar yogalessen bij Hannah en het is echt heerlijk. Ik vind het een pluspunt dat de lessen met een klein groepje zijn, dat houdt het persoonlijk. Echt een aanrader.

T. Knelissen