Aanbod Yoga

Yoga is meer dan alleen een fysieke workout. Het verbind lichaam en geest en is een perfecte manier om weer terug te komen bij je kernkracht.

Uit je hoofd in je lichaam.

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige maar intensieve yogavorm gericht op je bindweefsel, gewrichten en meridianen. Alles ligt opgeslagen in ons bindweefsel.           
Door weinig beweging, fysieke/emotionele trauma’s, stress etc. kunnen er blokkades ontstaan in het bindweefsel.
Door yin te beoefenen maak je weer ruimte vrij in het bindweefsel zodat je kunt vernieuwen en kunt verzachten.

Restorative Yoga

 Restorative yoga is om mentale en emotionele spanning los te laten. De houdingen worden volledig ondersteund en langer aangehouden waardoor het je helpt om je zenuwstelsel tot rust te brengen en je spanning in je lichaam kunt loslaten. 

Het is een combinatie van houdingen waarin je helemaal kunt wegzakken met lichte ademhalingsoefeningen en meditatie. 

Yoga Flow

Yoga flow is een dynamisch vorm van yoga gericht op ademhaling, kracht, flexibiliteit, balans, coördinatie en ontspanning. Lessen kunnen intensief zijn maar voor iedereen toegankelijk. Luister naar je lichaam, kies je opties en leer je grenzen kennen en te accepteren.

Yoga flow: Vinyasa flow gericht op kracht, balans, coördinatie, flexibiliteit en ontspanning.

Gentle Flow

Dit is een combinatie van yin en yang. Van bewegen en rust. 

Mindful bewegen, diepe stretches, ademhaling en ontspanning. Vind je de yin te rustig en de flow te intensief? Dan is deze les geschikt voor jou.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een vorm van diepe ontspanning, ademhaling en visualisaties. Het brengt je naar een staat van slapen, waken en dromen zodat je je eigen zelfhelend vermogen kunt aanspreken. 

Zorg voor deze les dat je warme kleding aanhebt en neem eventueel een dekentje mee. 

Yin Advanced

Yin Advanced gaat een stapje verder dan de “gewone” yin yoga. Niet moeilijker maar meer diepgang. Langer in de houding verblijven, de kracht van herhaling ervaren en de uitnodiging om meer te verdiepen in je lijf. 

 

Tarieven Yoga

 

 

3 proeflessen voor €20,00

(5 weken geldig)

 

Losse les €15,00

 

5 rittenkaart €60,00
(10 weken geldig)

 

 

10 rittenkaart €110,00
(20 weken geldig)

1x in de week (5 lessen p.m.)
€45,00 per maand (€9,00 per les)

 

2x in de week (9 lessen p.m.)           
€65,00 per maand (€7,50 per les)

 

De proeflessen hebben een geldigheidsduur van 6 weken. De 5 rittenkaart is 10 weken geldig en de 10-rittenkaart is 20 weken geldig.

Let dus op de duur van je tegoed.

Abonnement is een maandelijks doorlopend abonnement voor minimaal 3 maanden dat daarna maandelijks opzegbaar is. Het lessen tegoed is per maand en kun je niet meenemen naar de volgende maand.